SORTIDA DE GENER

Ei linxs!!!
primer de tot Bon Nadal a tothom. Esperem que no estigueu fora de forma amb els torrons perquè nosaltres seguim...
Ja tenim la informació referent a la sortida de Gener. Perdoneu el retràs però no ens arribava la informació referent al material(problema de la botiga)
Marxarem els dies 7, 8 i 9 de Gener cap a Andorra. Anirem al refugi del Pic de la Farrera i en aquesta excursió haurem de triar quina modalitat volem fer. N'hi ha 3:
-excursió per la zona
-canal de gel(moooooolt senzilla)
-esquí de muntanya
Segons la modalitat escollida, el material necessari serà diferent, i el preu d'aquest també. El preu base de la sortida són 6€ als que s'ha de sumar el preu del material de cada modalitat:
-preu de l'excursió i la canal: 10€ que són de :5€ pels grampons i 5€ per al piolet de travessia(si algú té material no se li cobrarà, però ens ho ha de dir)
-preu de l'esquí de muntanya: 58€ que són de : 30€ dels esquis i les pells, 10€ per les botes, 10€ per l'arva, 4€ per la sonda i 4€ per la pala. NO VOLEM QUE NINGÚ S'ESPANTI PER AQUEST PREU, AIXÍ QUE QUI VULGUI FER ESQUÍ DE MUNTANYA QUE ENS TRUQUI A AQUEST TELÈFON: 666 41 17 05. SI HI HA GENT QUE HO VOL FER, MIRAREM DE REBAIXAR EL PREU.
Per al transport us voldriem demanar col·laboaració. Necessitarem pares/mares que ens puguin portar, i també que ens puguin recollir. Seria ideal poguer repartir-nos per a què cap pare o mare fes els 2 viatges. El dia de la sortida serà divendres 7 de Gener a la 13h. desde el centre. I per la tornada quedarem a les 12h. al refugi. La idea és dinar pel camí els 2 viatges, així que el menjar hauria de ser lleuger o pràctic.
Per al tema dels àpats, una vegada que sapiguem qui ve, farem els grups de cuina. No hi haurà cap problema per cuinar al refugi.
Ja que anem tard amb la informació, l'últim dia per confirmar l'assistència serà divendres 31 de Desembre. A la confirmació ens haurieu de dir quina modalitat voleu fer , si teniu alguna cosa del material i si hi ha algún pare o mare que poguès fer algún viatge(nosaltres us organitzarem desprès)
Que tingueu una molt bona entrada d'any!!!
ens veiem
els monis
PD: encara que hem enviat la informació el dia 28 de Desembre, res d'això és broma...