MATAGALLS, MARATÓ, AMIC INVISIBLE...

Ei linxs!!

Primer de tot, mireu això www.youtube.com/watch?v=cvWxxccgMUY .(minut 6:53 aprox.) La propera vegada serem finalistes!!

Matagalls: recordeu que aquest dissabte marxem a portar el pessebre al Matagalls. Hora de sortida 7h. al centre. Porteu roba d'abric i els àpats de dissabte. L'esmorzar de diumenge ens el porten. Els que veniu diumenge, a les 8h. al centre. I al migdia estarem tots a casa, així que no cal portar dinar de diumenge.

Amic invisible: en breu us arribarà al vostre correu la persona que us ha tocat per fer l'amic invisible. Recordar que el regal ha d'estar entre els 8 i els 10€.

Reis: tots aquells que pugueu anar a fer la seguretat a la cavalcada de reis, envieu un mail a la direcció de sempre tan aviat com ho sapigueu.

Marató de TV3: tal i com vem dir, aquest diumenge col·laborarem amb la marató amb un karaoke al centre de 17 a 19h. També necessitem saber qui podrà ser-hi, qui pot portar els micros(nosaltres posem la play) i qui podria encarregar-se de fer algún pastís. Ja sabeu, mail a elslinxs.cellv@gmail.com

Andorra: aviat penjarem tota la informació de la sortida ja que necessitarem saber qui ve, quina modalitat farà, quin material necessitarem i quins pares i mares poden portar-nos amb cotxe.

Va, que estem a tope!!

els monis