FLAMA DEL CANIGÓ

Hola Linxs!

Aquest any també anem a buscar la Flama del Canigó dels Focs de Sant Joan dels Països Catalans. És per això, i ja que l'organització de l'activitat ho requereix (i per fer les coses ben fetes), que necessitem saber qui podrà venir.

L'excursió serà els dies 22 i 23 de juny, com cada any. L'activitat consistirà en anar fins al peu del Canigó, pujar al cim a veure l'acte i llegida del pregó, recollir la Flama, baixar i fer nit allà, i l'endemà portar la Flama i el pregó a Llinars i donar inici al correfoc i a les festes de Sant Joan.

Per temes logístics que ja us explicarem hi ha places limitades. Per tant, tindran preferència els que enviïn el mail abans. L'últim dia per dir si vindreu o no és l'1 de juny. Si teniu coses pendents i encara no sabeu alguna cosa, feu-nos-ho saber i així, en cas de que hi hagi plaça i finalment tinguéssiu disponibilitat, podríeu venir. Sabem que la sortida queda lluny, però la confirmació s'ha de fer ara i ningú es podrà inscriure després del dia 1. Teniu temps de sobres.

Les informacions que faltin ja us les donarem quan falti menys temps. El preu de la sortida serà zero o molt baix, així que no us preocupeu per això.

A veure, algunes informacions paral·leles i anteriors sobre la Flama, que hagin pogut sorgir arran de un malentès entre alguns col·laboradors de l'entitat, si-us-plau, deixeu-les de banda. L'únic canal de comunicació entre activitats dels Linxs, i joves i pares és, sempre, els monitors. Per tant, passi el que passi, es digui el que es digui, si els monitors no diem res, és que és un cas de rumorologia al que no heu de posar-hi la menor atenció.

apa, esmoleu les urpes!

Monis.