Erols i grup

Hola Linxs i pares!

Dues informacions;

1. Sortida d'Erols, val 20€ (fer el pagament el dia de la sortida), es marxa a les 7:30h el dissabte i es torna diumenge entre les 6h i les 7h de la tarda. Tota la informació, aquí a baix:

(si no podeu veure la informació, els pares rebreu el document en .pdf)

2. Grup, aquest dissabte hi va haver reunió de pares i centre. Aquest últim no es va avisar degudament i ens sap greu si algú no va venir per no saber-ho. En els dos moments els monitors vam informar d'una sèrie de noves normes que es començaran a aplicar a partir de la propera sortida. En primer lloc: els pares confirmen les sortides, és només la seva confirmació la que valdrà. A més, la confirmació és necessari que vagi acompanyada del pagament (si es fa per ingrés a la caixa), només el pagament o només la confirmació no serveix, s'han de fer les dues coses, i abans del dimecres de la setmana anterior a la setmana de la sortida.

Es va fer un crida al compromís, que ens agradaria que fos el mateix que el que tenim els monitors. Ho vam fer perquè des de fa temps ens dóna la sensació que alguns Linxs no compleixen com nosaltres creiem que haurien.

Vam recordar també que el mòbil ha d'estar tancat i dins la motxilla, i que els medicaments els heu de portar vosaltres, nosaltres no us en podem donar. Vam demanar-vos que compeeds i crema solar us n'ocupéssiu vosaltres de portar-ne (cadascú el seu).


Dit això, mireu a dalt a la dreta, que el calendari ha canviat, i com podreu comprovar, abans del dimecres de la setmana que ve ja han de confirmar els pares la sortida de l'esmorzar de germanor. Durant la setmana us enviarem tota la informació.

Apa Linxs, esmoleu bé les urpes!

Monis.