Bona tarda!

Com cada any el campament Azimut ja s'acosta i amb ell la oportunitat de conèixer altres Centres Excursionistes d'arreu! A partir de jocs i excursions per la zona farem germanor amb altres grups. A més a més, ha resultat la sortida escollida per la majoria de Linxs per a fer les pràctiques (els que ja les hagueu fet o hagueu escollit un altre dia, veniu igualment perquè farem més activitats a part de les pràctiques!).

Així doncs, us adjuntem la carta on s'expliquen tots els detalls de la sortida. Si teniu algun dubte, intentarem contestar-lo. 

Aquest any el campament es farà els dies 10 i 11 de maig al Refugi d'Erols, a Castellar de n'Hug. Quedarem el dissabte a les 7:30h del matí al CELLV per agafar el bus que ens hi durà i tornarem el diumenge a les 18:00h aproximadament al mateix lloc.  Els àpats que hem de dur són els del primer dia, ja que els de diumenge entren en el preu de la sortida. Important que recordeu que en aquesta sortida no estarà permès cuinar, ja que per la tipologia de sortida no seria possible. 

El preu de la sortida és de 25€ que haureu d'ingressar en el nº de compte que surt a la carta adjuntada. Aquest preu inclou el campament i el transport. 

Teniu fins el dia 7 de maig per a confirmar, tot i que us animem a que no ho deixeu per l'últim dia. Tingueu present que encara que vingueu a fer pràctiques, aquesta és com una sortida normal de grup, de manera que cal confirmació dels pares, l'ingrès i l'autorització (que la teniu adjunta).

Així doncs, esperem les vostres confirmacions!

Vinga vinga que aixó pinta molt bé!!

Esmoleu les urpes!

Els monis.