LINXSSSSSSSS!!!!! Comencem el tercer trimestre amb força!!!!!

El proper diumenge 18 d'abril tenim la primera sortida del trimestre. El planning és el següent: ens trobarem al local del centre a les 7:30 del matí (aquest cop tocarà matinar) i anirem a veure el MAR!!! Si si, anirem fins a Caldes d'Estrac caminant (no us espanteu que no és tant, i ja toca començar a caminar que ens hem de posar les piles per poder fer uns bons campaments d'estiu).

Un cop allà us hem preparat un joc. Per això, haureu de portar el banyador i una tovallola per si de cas (no ens banyarem, però si el temps ens acompanya ens mullarem una miqueta).

Després del joc anirem costejant fins arribar a Mataró on ens vindran a buscar els pares. El punt de trobada serà al port de Mataró a les 7 de la tarda.

El preu de la sortida és de 0 euros. Només heu de portar els àpats del dia (sopar no!) i roba i calçat adequat per caminar. I recordeu banyador i tovallola.

Estaria bé que confirméssiu, qui vingui, enviant un mail al correu dels Linxs.

Llavors, com ja sabeu el mes de maig tenim la sortida d'Erols (la que organitza la associació azimut) els dies 8 i 9. Al ser una sortida que no organitzem nosaltres s'ha de dir abans qui vindrà i qui no. Així que qui vulgui venir a d'enviar un mail al correu dels Linxs abans del pròxim diumenge.

Esmolem les URPES!!!