SORTIDA SETMANA SANTA!!!

Linxs!!!! ,

Ja s'acosten les vacances de setmana santa!!! I els Linxs marxem a Hostalets d'en Bas, un poblet pròxim a Olot.

La sortida serà els dies 27, 28, 29 i 30 de març. Marxem el dissabte des de l'estació de tren Granollers-Canovelles a les 7:15, aquesta és l'hora a la que surt el tren, per tan quedarem allà a les 7:00, que el tren no espera!!! I tornarem el dimarts a les 21:20 a la mateixa estació.

Menjar: heu de portar tot el menjar del primer dia (si voleu podeu portar per cuinar).

Material:
-Bicicleta!!! La necessitarem per arribar fins al poble i per alguna altre activitat que farem (IMPRESCINDIBLE). És important que porteu tot el material necessari per si se us punxa la càmara (recanvi i manxa)
-Sac, estora, llanterna,...(tot el que us enduríeu per anar d'acampada).
-Roba d'abric.

El preu de la sortida és de 50 euros, el preu inclou el menjar dels tres últims dies (hi haurà alguna sorpresa), el transport(tren i bus) i el material per les activitats que farem.

Serà una super sortida!!!! Amb jocs de pistes, orientació,.... Excursions i alguna que altre sorpresa a la última nit. No ens cansarem molt i ens ho passarem com sempre...MOLT BÉ!!!!!!, així que us hi esperem a tots!!!

Els que vulgueu venir a la sortida heu d’enviar un mail als Linxs confirmant la vostra assistència abans del pròxim dissabte dia 20 i fer un ingrés al compte del centre amb l'import. Al concepte poseu LINXS-SS-[VOSTRE NOM].

ESMOLEM LES URPES!!!


ELS AMICS DE LES ARTS-JEAN LUC